Εταιρεία

Προφίλ – Ιστορική Αναδρομή

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μηχανημάτων έργου από το 1981, αρχικά στην εμπορία και επισκευή περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων και στη συνέχεια και σε χωματουργικά, γεωργικά μηχανήματα – εξαρτήματα, καλαθοφώρα, εξέδρες εργασίας, ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη (γεννήτριες), κλπ.

Το 1995 η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στη Βόρεια Ελλάδα, μέσω της κατασκευής ιδιόκτητης πλήρως καθετοποιημένης εγκατάστασης στη Θεσσαλονίκη, με έκθεση, συνεργείο, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, βουλκανιζατέρ και δυο κινητές μονάδες τεχνικής υποστήριξης.

Το Φεβρουάριο 2021, εξαγοράζει τη δραστηριότητα της Autohellas SA (Όμιλος Βασιλάκη) στην Ελλάδα: Hertz Ενοικίαση Μηχανημάτων (συμβόλαια πελατών μακροχρόνιας & βραχυχρόνιας μίσθωσης, στόλο μηχανημάτων, υποστηρικτικό εξοπλισμό). Έτσι, επεκτείνεται δυναμικά στο χώρο των υπηρεσιών Μακροχρόνιας & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης.

Το Νοέμβριο 2021, η εταιρεία αποκτά τον διακριτικό τίτλο «Equipment Next» σηματοδοτώντας το όραμα του ιδιοκτήτη κυρίου Απόστολου Βουρλούμη, για την επόμενη εποχή (Next) στο κλάδο των μηχανημάτων (Equipment).

Το Δεκέμβριο 2021, η εταιρεία εισέρχεται στη νέα ψηφιακή εποχή, με την κατασκευή και λειτουργία του νέου ιστοτόπου της: www.equipment-next.gr με μοναδική εμφάνιση και χαρακτηριστικά, υποσχόμενη για μια πραγματικά θετική εμπειρία στους επισκέπτες της.

Όραμα

Να αναπτυσσόμαστε μαζί με τους πελάτες μας και να παρέχουμε ανώτερου επίπεδου υπηρεσίες Μίσθωσης & Εμπορίας Μηχανημάτων.

Η Αποστολή μας

Εμείς οι άνθρωποι της Equipment Next δεσμευόμαστε να:

  • Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας.
  • Αποδίδουμε υπεραξία στους μετόχους μας.
  • Συμβάλλουμε καθοριστικά, στην αναβάθμιση – ανανέωση του στόλου μηχανημάτων των πελατών μας.
  • Συμβάλλουμε ενεργά στη προστασία του περιβάλλοντος και στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Αξίες

ΔΕΣΜΕΥΣΗ
Υπερβαίνουμε τον εαυτό μας για να πετύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
Υιοθετούμε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους, υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στην επίτευξη των στόχων τους, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο
αξιοποιώντας τους πόρους της εταιρείας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
Δεσμευόμαστε προσωπικά απέναντι στους πελάτες – συνεργάτες μας, ότι, θα συμβάλλουμε με υπευθυνότητα και πλήρη διαφάνεια στην επίτευξη των
συμφωνηθέντων στόχων.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Δημιουργούμε ένα περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποι, με εξαιρετικές ικανότητες και κίνητρα, εκπαιδεύονται, εξελίσσονται, αντιμετωπίζονται με
σεβασμό, ανταμείβονται ουσιαστικά και απολαμβάνουν την εργασία τους επιτυγχάνοντας τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Δεσμευόμαστε ότι, η εξυπηρέτηση των πελατών μας, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας διέπονται από την ολική ποιότητα.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια και ειλικρίνεια σε όλες τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό